I alle problemer, hudplejer og behandlingsmetoder findes der typiske fejl for brugerne. Det gør der fordi, mange steder bliver behandlingsmetoden ikke forklaret dybt nok, og så er der mange forskellige forskninger omkring området.

Hudpleje er altså et kæmpe cirkus at finde rundt i. Derfor fortæller vi her de mest typisk fejl når det omhandler uren hud.

Inden de 3 typiske fejl indenfor hudpleje, vender vi lige tilbage til forskningen. Det er nemlig sådan at forskningen omkring bumser bliver sværere og sværere at finde rundt i, da der er så mange forskellige myter på de sociale medier, som for eksempel Instagram og Facebook.

Plus så er der også mange forskellige forskningssteder, der er blandt andet det kan man kan kalde den rigtige forskningen, det er på de store universiteter rundt i verden, og forsknings stederne, hvor de fine og kloge professorer holder til.

Dette er det rigtige, det som kan kaldes den falske, er alle de store firmaer der også forsker og udvikler deres produkter, det er nemlig sådan at virksomhederne skal jeg også fortsætte med at tjene penge, derfor kan man ikke købe et mirakelprodukt.

Normalt skal man købe 8 stykker, og så det ikke engang sikkert det virker. Det også typisk at rigtige mange store mærker fremhæver de små gode sager i produkter. Rigtig mange skriver de gode ingredienser med stort uden på flasken af produktet, og så er der kun en meget lille procentdel i flasken af det gode middel.

Det er også derfor denne side er blevet lavet, så vi kan vise produkter der rent faktisk virker. Heldigvis er det sådan, at vi i Danmark bliver vi bedre og bedre til, at oplyse hvad der rent faktisk findes i de produkter vi køber. Der er desværre stadig nogle snyder i blandt.

1 – Bumser = KÆMPE problem – BARSK løsning

Rigtig mange går hårdt til deres urenheder på kroppen, da de mener det bare er noget der skal fjernes, og det er det bestemt også. Det er dog sådan med bumser og urenheder, at intet godt kommer ud af, at være barbarisk mod huden.

Du skal gøre det modsatte, så ingen hårde dybderens eller brændende produkter og så videre. Bumser skal behandles roligt, så det er behageligt for huden.

2 – Dybderens? DET VIRKER

Dybderens er en der deler vandene. Dybderens er noget der er opfundet gennem mode og hudpleje industrien, for det lyder trendy, at huden kan renses i dybden, og dermed alle ens bumser og urenheder bare så nemt forsvinder.

Uren hud kan ikke skrabes væk, idet der er flere grunde til bumser og urenhud findes. Bumser sidder ikke i kun i hudens brødskorpe, men også i dybden af huden. Derfor skal bumser og uren hud helt klart løses begge steder. Dybderens kan gøre en forskel ved de fleste, men det skal ikke gøres for meget! Ellers kan der forekomme negativt udfald.

3 – Ekstra produkter, ekstra flottere hud

For nogle år siden var det nødvendigt, at bruge rigtig mange forskellige hudplejeprodukter, da de gode stoffer og midler, der fandtes i disse produkter var spredt ud. I dag kan man få rigtig mange produkter, der indeholder disse gode midler, derfor behøver man ikke at gå ud og købe 10 hudplejeprodukter. Typisk er 3-5 forskellige produkter en god grund basis.

Dette betyder ens hudpleje rutiner bliver hurtigere og nemmere, så du om aftenen eller om morgenen hurtigt kan pleje din hud, og så komme ud af døren, og give verden et smil.

Det skal også siges, at for mange hudplejeprodukter kan ende med hud forvirring, mere end det gavner. Hvis huden forvirres kommer den aldrig i den rigtige behandlings zone. Hvis den aldrig kommer til behandlingen på grund af alle mulige cremer og så videre, er det intet gavn for huden, men mere penge kastet direkte ud af vinduet, så gå minimalisktisk til værks.

Kategorier: Blog