Kontakt dem her:
Telefon:
Hverdag – 10 til 16.
Fredag – 10 til 14.
Mail:
info@danishskincare.dk

Forhandlerprofil:
Guides om hudpleje. 
Enkel hudplejeserie.
90 dages returret.
√ Hurtig levering.
√ 4,7 ud af 5 på Trustpilot.

Om Danish Skin Care:

Danish Skin Care er et af de største fornyelser inden for den danske skønhedsbranche.

Danish Skin Cares hudplejeserie indeholder alt, hvad der skal til for, at bekæmpe acne og urenheder i huden, og give beskyttelse til den. Ud fra deres forskning har de samlet alle de fantastiske ingredienser, der hjælper til en bedre hud, så du kan få en fremragende udstråling.

Stifteren er Mads Timmermann som du kan se nedenfor i videoen. Mads stiftede Danish Skin Care efter en årrække med selv, at have været plaget af hudproblemer. Mads afprøvede flere hundrede hudprodukter, gik til hudlæge, kosmetolog og vi kan blive ved, men han fandt ikke noget der virkede for ham. Han tog derfor hudproblemet i egen hånd, og forskede en del i bumser og uren hud, resultatet at dette, er blevet til Danish Skin Care.

Forhandler af hudplejeprodukter

Plejeprodukter mod bumser og urenheder er blevet en populær genstand i vores toiletskab. De fleste både normale gennemsnitsdanskere, popstjerner og ministre plejer deres hud. Selvom der er betydelig forskel på den almindelige dreng og pige fra Aalborg, og popstjernerne Nick Jonas og miley cyrus, så har de fire alligevel en del til fælles. De har alle en holdning om deres huds udseende, og de vil alle have den bedste og smukkeste hud som muligt.

Her på Kærlighud.dk har vi en forventning om at skabe en sammenlignings og rådgivnings side for alle i hele Danmark. Alle dem der har, eller har har haft urenheder eller bumser.

Vi ønsker at finde naturlige produkter, der er styrket med ingredienser fra naturens side, der hjælper mod alle urenheder, så alle kan få stærkere og flottere hud.

Find den troværdige forhandler

Der findes mange forhandlere af hudplejeprodukter på markedet. Det vigtigste er, at finde en troværdig og god forhandler, der fortæller dig hvad der findes i produkterne, og selvfølgelig at produkterne også forbedre din hud.

Der er blevet forsket en del de sidste par år omkring bumser, og det er sådan at forskning for det meste er en omkostelig sag. Derfor pas på med de mega billige produkter, ikke bare tage den første og den billigste. Det behøver heller ikke være den dyreste, men det handler mere om at læse sig til, hvad der findes i produkterne, der kan være godt for dig og din hud.

Hvis man drømmer om en blød, dejlig og skøn hud, er det nødvendigt at undersøge markedet for, hvilke forhandlere der udbyder det bedste. Det er ikke nok bare, at gå ned i Føtex, man skal rundt flere steder på nettet eller i butikkerne og undersøge hvad der er i produkterne, som der giver det bedste til huden.

Vælg det produkt og den forhandler du har tillid til

Hos Kærlighud.dk er det vigtigste, at du er glad for dine produkter, og du på samme tid, har tillid til de forhandlere vi viser. Derfor viser vi kun forhandlere, der er gode, og som vi har lyst til at sætte tillid til hver dag. Vi er hverken gået efter det billigste eller det dyreste, men det bedste. Vi elsker smuk hud, og synes alle skal forkæles med det.