Forhandlere af hudplejeprodukter

Her er vores perfekte liste over forhandlere af hudplejeprodukter.

Danish Skin Care

Danish Skin Care er et af de største fornyelser inden for den danske skønhedsbranche.

Danish Skin Cares hudplejeserie indeholder alt, hvad der skal til for, at bekæmpe acne og urenheder i huden, og give beskyttelse til den. Ud fra deres forskning har de samlet alle de fantastiske ingredienser, der hjælper til en bedre hud, så du kan få en fremragende udstråling.

Stifteren er Mads Timmermann som du kan se nedenfor i videoen. Mads stiftede Danish Skin Care efter en årrække med selv, at have været plaget af hudproblemer. Mads afprøvede flere hundrede hudprodukter, gik til hudlæge, kosmetolog og vi kan blive ved, men han fandt ikke noget der virkede for ham. Han tog derfor hudproblemet i egen hånd, og forskede en del i bumser og uren hud, resultatet at dette, er blevet til Danish Skin Care.

Australian Bodycare

Australian Bodycare har været i hud gamet en del år, faktisk siden 1992. Deres mål er, at være førende indenfor hudplejeprodukter, og berige danskere med gode produkter, så de kan hjælpe hele Danmark med, at få en bedre velvære og hud sundhed. Australian Bodycare er inspireret af Australiens nydelige naturomgivelser. Hemmeligheden bag deres produkter er Tea Tree Oil, som besidder bakteriehæmmende egenskaber, og derfor er fantastisk til hudpleje.

Cetina Skincare

Cetina Skincare er Danmarks ledende hudpleje virksomhed for hudpleje med krokodilleolie. Deres hudplejeprodukter er selvudviklede. Krokodille olien som de bruger, har et højt antal af sunde fedtsyrer. Disse sunde fedtsyrer er gode til, at styrke huden, kurere huden og fjerne fremmede bakterier ved huden. Krokodilleolie er ikke kun godt mod acne og bumser. Krokodilleolie er også godt mod eksem, psoriasis og andre hudsygdomme.

Helloskin

Helloskin er et ret nyt brand på markedet. De tilbyder, at få tilpasset en creme fuldstændig personligt til dig. Det du skal gøre er, at skrive hvilke problemer du har, og hvordan din hudtype er. Så får du en hudcoach som laver en personlig creme til dig hver måned.

Bella Bellacci

Bella Bellacci er en dansk webshop forhandler, der tilbyder et stort udvalg af økologiske og naturlige hudplejeprodukter. Deres filosofi er, at holde sig fra de skadelige tilsætningsstoffer der findes, og holder det naturligt og frisk.

De synes, at naturen er vores alles bedste ven.

Made4men

Made4men er lavet til den moderne mand. Det er en webshop, der har gjort det muligt at give den moderne mand alt, hvad han har brug for på et sted. De har et stort udvalg af forskellige hudplejeprodukter.

Matas

Matas er en af Danmarks største butikskæde/webshop med plejeprodukter af forskellige slags. I har sikkert alle hørt om Matas før, eller stået i en Matas butik. De har et kæmpe hudplejeprodukt sortiment.

Forhandler af hudplejeprodukter

Plejeprodukter mod bumser og urenheder er blevet en populær genstand i vores toiletskab. De fleste både normale gennemsnitsdanskere, popstjerner og ministre plejer deres hud. Selvom der er betydelig forskel på den almindelige dreng og pige fra Aalborg, og popstjernerne Nick Jonas og miley cyrus, så har de fire alligevel en del til fælles. De har alle en holdning om deres huds udseende, og de vil alle have den bedste og smukkeste hud som muligt.

 

Her på Kærlighud.dk har vi en forventning om at skabe en sammenlignings og rådgivnings side for alle i hele Danmark. Alle dem der har, eller har har haft urenheder eller bumser.

Vi ønsker at finde naturlige produkter, der er styrket med ingredienser fra naturens side, der hjælper fantastisk mod alle urenheder, så alle kan få stærkere og flottere hud.

Find den troværdige forhandler

Der findes mange forhandlere af hudplejeprodukter på markedet. Det vigtigste er, at finde en troværdig og god forhandler, der fortæller dig hvad der findes i produkterne, og selvfølgelig at produkterne også forbedre din hud.

 

Der er blevet forsket en del de sidste par år omkring bumser, og det er sådan at forskning for det meste er en omkostelig sag. Derfor pas på med de mega billige produkter, ikke bare tage den første og den billigste. Det behøver heller ikke være den dyreste, men det handler mere om at læse sig til, hvad der findes i produkterne, der kan være godt for dig og din hud.

 

Hvis man drømmer om en blød, dejlig og skøn hud, er det nødvendigt at undersøge markedet for, hvilke forhandlere der udbyder det bedste. Det er ikke nok bare, at gå ned i Føtex, man skal rundt flere steder på nettet eller i butikkerne og undersøge hvad der er i produkterne, som der giver det bedste til huden.

Vælg det produkt og den forhandler du har tillid til

For os her på Kærlighud.dk er det vigtigste, at du er glad for dine produkter, og du på samme tid, har tillid til de forhandlere vi viser. Derfor viser vi kun forhandlere, der er gode, og som vi har lyst til at sætte tillid til hver dag. Vi er hverken gået efter det billigste eller det dyreste, men det bedste. Vi elsker smuk hud, og synes alle skal forkæles med det.