Hudorme på næsen er en irritation som mange oplever. Hudormene fremtræder som små sorte pletter og kan opstå mange steder både på kroppen og i ansigt. Det forekommer typisk i ansigtet og det meget normalt at få hudorme på næsen. Det kan være super træls, når disse hudorme lige pludselig går til angreb, og det kan være svært at se bort fra disse.

Hudorme opstår ved tilstoppede porer, som bliver blokeret af for eksempel skidt, snavs og døde hudceller. Af navnet “hudorm” er der mange misforståelser, da der selvfølgelig ikke lever orme i huden på dig. Navnet kommer af at når hudormen bliver prikket ud er den meget aflang, og kan ligne lidt en aflang sort orm, men det er det ikke! Hudorme opstår udelukkende pga. af fyldte talgkirtler, som er tilstoppet af blandt andet snavs og skidt.

Udover at skidt kan være en grund til at man får hudorme, kan en steget produktion af hormoner også være skyld i disse. Typisk ses det at man i teenage årene er ramt af hudorme, som vokser de steder, hvor vi har flest talgkirtler, hvilket er forskellige områder i ansigtet. Der findes to forskellige slags hudorme nemlig de hvide og de sorte. De typiske er de sorte. De hvide hudorme opfører sig på præcis samme måde som de sorte, de kan dog bare godt være lidt sværere at få øje på, og de kan være dækket af lidt hud.

Hudorme fjerner - værktøj

Det kan være super træls at have hudorme på næsen, og det kan være super fristende lige at prikke dem. De gode nyheder er, at det må du faktisk godt.

Der findes mange metoder til at prikke disse, dog er det vigtigt altid at passe på huden og sørge for man ikke ødelægger den. Ofte når man skal prikke en bums eller en hudorm, kommer man til at beskadige huden.

Det kan give plads til at nye bumser kan vokse frem, hvilket ikke er det man ønsker. Hvis man ikke ønsker ødelagt hud, når man prikker, og synes det kan være svært at komme hudormene til livs, så kan man benytte nogle af de produkter, der er lavet til at fjerne hudormene. Den mest sikre metode som på sigt giver de bedste resultater, er et Danish skincare produkt. Ved brug af negle får man ofte ødelagt huden og givet plads til nye bumser eller hudorme.

Ved brug af dette værktøj kan du skåne huden og lettere fjerne hudormene. Produktet fungerer ved at du presser en af enderne ned i huden og derved kommer hudormene ud. Det er super simpelt og rigtig effektivt. Det er foretrukket af samtlige hudlæger til at fjerne hudorme, hvilket også bare understreger kvaliten af produktet.

dreng-med-hudorme

Hvad er hudorme?

Hudorme er en hudlidelse, som ses ved at man får sorte prikker. Det ses typisk i områder med mange talgkirtler, hvilket vi har flest af i ansigtet. Hudorme kommer som følge af tilstoppede porer i form af snavs, døde hudceller. Hudorme kan også komme af øgede mængder af hormoner i kroppen, hvilket er grunden til de oftest ses i teenageårene. Hudorme kan ikke altid være nemme at få øje på, men man kan ved at fører fingeren over huden oftest mærke dem som små buler.

Hvorfor får man hudorme?

Hudormene kan komme af mange forskellige årsager. I teenage årene kommer de typisk fordi hormoner i kroppen er øget. Hormonerne sætter kroppen på arbejde og hudormene kommer derfor som følge af dette. Derudover kan hudorme også komme af, at der sidder snavs og døde hudceller som blokerer porerne. Når porer bliver blokeret ophobes kroppens olie samt døde hudceller i porerne. I det denne mængde når overfladen af huden kommer der en lille sort overflade, som er den lille sorte prik, vi kan se. Hudorme kan også forbindes med dårlig kost.

Hvordan fjerner man hudorme?

De gode nyheder er, at man godt må fjerne hudorme. Der findes forskellige produkter som kan jeg hjælpe dig af med disse, herunder Magic Tool fra danish skincare som er god til dette. Hvis du selv fjerne hudormene skal man passe mest muligt på huden. Man kan for at beskytte huden også bruge et stykke toiletpapir på neglene, så de ikke skraber og ødelægger huden. Derudover findes der også scrub produkter, som er godt til at komme hudormene til livs, dog skal man huske at tilføre rigeligt med creme efter en scrub.

Fjern hudorme på næsen med creme

Der findes adskillige måder at fjerne hudorme på, dog er creme en af de metoder der skåner din hud mest. Behandlingen med creme har også den fordel, at det samtidig fugter huden og derved opretholder man en sund og naturlig hud.

Det kan være besværligt at trykke hudormene, og hvis du har ekstra følsom hud, kan det også gøre ondt. Hvis din hud i forvejen er tør, er der også stor chance for, at man ødelægger huden. Alt dette undgår du ved at bruge creme.

En anbefalet produkt-serie er pakken fra Danish Skincare, her får du creme til morgen, middag og aften. Deres produkter giver rigtig gode resultater, og formår at efterlade en blød, lækker og ren hud. Det er dog vigtigt, at man husker at benytte produkterne efter deres anvisninger, da der desværre ikke findes et produkt på markedet som virker fra dag til dag endnu. Produkterne fra Danish Skincare et kvalificeret bud, hvis man vil opnå resultater.

Kategorier: Blog