Stress påvirker kroppen meget. Stress kan også påvirke huden. Huden er jo et organ på kroppen, der hjælper kroppen med at beskytte imod udefrakommende.

Stress forekommer typisk af overarbejde, og det faktisk også det samme, der sker når hud bliver påvirket af stress. Huden og kroppen har nemlig brug for pauser, ligesom der nævnes ved Giver træning bumser?.

Når kroppen har stress, overarbejder den hele tiden uden pauser, og så kan huden ikke klare sit normale arbejde. Derfor tillader den skidt og andet til, at komme ind i hudens kirtler. Huden kan ikke gøre modstand for den er for overarbejdet, og har derfor ingen energi eller ressourcer til at gøre modstand.

Alt dette er intet problem, hvis det kun sker i en kort periode, for så kan kroppen restituere og slappe af. Det er fuldstændig ligesom med træning. Hvis kroppen bliver over presset i en periode, bliver den nødt til, at få en pause. Hvis den ikke får det, skades kroppen, og derfor også huden.

Ved bumse behandling er det vigtigt, at forstå kroppen. Kroppen har brug for afslapning, så den kan lade hele systemet op igen. Kroppen skal være klar til overarbejde under træningen, være svækket når man er syg, fjerne bumser i panden eller andet.

Kroppen skal håndtere utroligt meget igennem en dag, derfor er det vigtigt at give den ro, så den har energi til at løse alle problemer, både restitutionen efter træning, men også at fjerne din bums på hagen helt naturligt. Så HUSK = Dig og din krop har brug for pauser.

Symptomer på stress

Der findes mange forskellige symptomer ved stress, det kommer an på hvilke person der får det. Nogle får fysiske smerter, hvor imod andre får psykiske symptomer. Vi har alle hver især vores egne stress symptomer, og hvis man lærer dem at kende, kan man hurtigt kontrollerer når man bliver stresset.

Herunder ses der eksempler på symptomer:

Psykiske:

Større træthed end normalt.

Mere irritabel.

Problemer med hukommelse.

Svært ved at koncentrere.

Fysiske:

Unormal skift i vægt.

Smerter i hoved eller mave.

Fysisk uro og hjertebanken.

Stress er ikke en sygdom

De fleste ser stress som en sygdom, men stress er en belastningstilstand. En belastningstilstand er hvor kroppen er i ubalance, idet den møder udefrakommende press eller påvirkning. Dette press eller påvirkning kan skyldes mange forskellige årsager, og som sagt er det forskelligt pr. person.

Sådan en ubalance over længere tid, kan medføre andre sygdomme, for eksempel hjerte kar-sygdomme osv. Så stress skal håndteres med det samme.

Hvis du lider af uren hud, prøv produkterne nedenfor!

Kategorier: Blog