Fjern bumser over natten

Der findes ingen mirakelkur mod bumser og akne. Det er ren trylleri og er et godt salgstrick. Så gør dig selv den tjeneste, at holde dig fra alle snyde siderne med mirakelkurerne og “få fjernet bumser på fire timer” og jeg kan blive ved.

 

Det vi vil vise dig her, er hverken en mirakelkur eller et hurtigt trick. For det er muligt at få en bums fjernet over natten. Det er det, på grund af en utrolig effektiv behandlingsmetode. Det skal lige siges, at denne behandlingsmetode ikke burde blive brugt hver aften. Idet din krop skal have ro og normal behandling. Kroppen og din hud skal have ro, så den kan forsvarer sig mod alle de urenheder, der findes omkring den, for eksempel på dine uvaskede hænder.

 

Dette er ikke en ALL DAY EVERY DAY metode. Denne metode ligger meget fokus på et bestemt område på din hud, det vil sige der hvor din bums befinder sig.

Fjern bumser med det samme!

Det der kan gøres over natten, er en behandling fokuseret på et område, og der findes nogle trin, så du dermed kan få fjernet din bums inden din fede fest om fredagen eller daten med den nye tilflytter.

TRIN 1 - VASK ALT GRUNDIGT

Inden du overhovedet nærmer dig starten på denne behandlingsmetode, er det vigtigste at du både får renset dine hænder og bagefter dit ansigt. Dine hænder skal renses inden hver hudpleje rensning, da hænderne har en del bakterie på sig. Disse mange bakterier er nemme at undgå, idet du helt enkelt bare skal vaske hænder inden du rører ved dit ansigt eller andre steder, hvor bumsen befinder sig.

Efter du har renset dine hænder, vasker du dit ansigt med en mild ansigtsrens, selvfølgelig uden nogle former fra parfumer og andre kemikalie fremstillede midler.

 

Et rigtig godt bud på en god ansigtsrens er Australiens bodycare face wash. Denne er virkelig mild og effektiv mod urenheder, og så indeholder den Tea tree Oil som hæmmer bakterievæksten.

 

Efter du har renset dit ansigt med produktet og vand, er det vigtigt ikke at tørre eller skrubbe med håndklædet, derimod skal du duppe huden, så vandet bliver fjernet på en rolig måde, som hverken irriterer eller belaster huden.

TRIN 2 - BRUG SPOT STICK

Det er her man fokusere på et bestemt område af huden, altså der hvor bumsen befinder sig. Ved brug af spot stick laver du en effektiv behandling lige præcis mod din bums, det vil sige til en behandling af et spot på din hud. Det er vigtigt, at du ikke bruger den i hele ansigtet eller kroppen. Det er lavet til at være en fokuserende behandlingsmetode.

 

Der findes rigtig mange spot sticks rundt i verden, men der findes desværre også rigtig mange ubrugelige spot sticks. Disse gør intet godt for ens hud. Australiens Bodycare spot stick er et pragteksemplar.

 

Den fantastiske ved denne spot stick:

 

Spot sticken fra Australien Bodycare er produceret, for at skabe en lidt hurtigere og effektiv metode mod specifikke bumser og andre urenheder. De lægger meget vægt på det naturlige i deres produkter, og denne er ingen undtagelse, de har blandt andet brugt Tea Tree Oil, Troldnød, Vitaminer og Beta-Glucan. Tea tree Oil hæmmer bakterievæksten, og plejer huden. Troldnød holder porerne beskyttet mod andre urenheder, og så modvirker det også ens hud fra at tørre ud. Vitaminerne heler huden, og giver huden styrk igen. Beta-Glucanen mindsker ens rødme effekt i huden. Huden bliver derfor ikke så overbelastet og generet af dette. Alt i alt, er dette en helhedsbehandling mod den trælse bums.

 

Når du så vågner næste morgen, burde bumsen være helt væk, ellers er den hvertfald blevet en del mindre.

Hvis bumsen ikke er forsvindet!!

 

Hvis ikke den er væk, er der den allersidste mulighed. Det som kaldes en powder foundation. Danish Skin Care har støbt en Loose mineral Powder Foundation. Denne foundation skjuler din hudproblemer og hudlidelser, uden at forværrer mere skade ved at dække alle dine hudporer. Den er nem og gennemtrængelig, og som det allerbedste beskytter den imod solens stråler.

Kategorier: Blog