Kuren mod bumser

Bumser er den mest almindelige hudlidelse i hele verden, og det skal der selvfølgelig gøres noget imod. Grunden til bumsers forekomst er stadig at utroligt spændende spørgsmål, man har dog fundet ud af hvad man kan gøre mod bumser. Ud fra forskning har man fundet frem til, at hormonelle forandringer eksempel under teenage årene, har stor påvirkning på bumser. Forskellige væksthormoner i forskellige produkter, har dermed også en indvirkning på bumser og uren hud, her for eksempel mælkeprodukter, der besidder stor væksthormon.

 

Bumser er en betegnelse for urenhud. Dette betyder, at det er en bakterie der går ind og sætter sig på huden, og laver en betændelse. Det er sådan bumser opstår. Bakterien sætter sig, fordi den kan leve lækkert der, da de forandringer har påvirket ens krop så meget, at huden producerer for meget eller for lidt af bestemte midler i huden, som der går ind og beskytter og forsvarer.

Behandlingen af bumser

Kuren mod bumser og akne kræver en del forskellige midler. Huden skal rengøres, plejes og beskyttes før den bliver fantastisk som vi alle går og drømmer om. I Danish Skin Care har de produceret dette samlede sæt, der indeholder alt du skal bruge til en lækker hud.

 

Dette sæt indeholder en ansigtsrens, som du skal bruge morgen og aften. En lækker morgen eller dagcreme, der giver pleje til huden efter den renset, men beskytter også mod udefrakommende bakterie og solens stråler. En daglig behandling, der går ned og dybderenser og beroliger huden. Den sidste er en natcreme, der fugtiggøre, reparere og behandler din hud. Som en bonus får man også en læbepomade med, der giver dig bløde løber uden de bliver fedtet.

Kur mod akne

Akne er en meget almindelig hudsygdom i hele verden, specielt i den vestlige verden. Nærmest alle har enten bumser eller akne på et tidspunkt gennem deres liv. Det kan ses som forskellige symptomer, blandt andet hudorme og bumser, i det hele taget som uren hud. Akne er mest fremme i teenage årene, og kan forsvinde stille og roligt efter.

 

Hvorfor man helt præcis bliver plaget af akne, vides ikke endnu. Der er dog sat stort fokus på, at der er tre fokus elementer der spiller ind. De tre som spiller ind er gener, livsstil og kost.

 

Akne kan forklares meget nemt. Det er egentlig et stort udbrud af bumser, der ikke lige forsvinder af sig selv over kort tid. Akne er mere et fagudtryk end bumser. Alle kan få bumser, og omkring 90 % i den vestlige verden får bumser. Akne er dog en anden sag. Det er ikke en hudlidelse, men derimod en hudsygdom, der skal behandles gennem ens læge eller hudlæge. Det er din læge, der diagnosticerer om du har akne eller bumser. Stort set er det dog ret nemt, at se forskel, da akne er et højt antal af bumser og hudorme.

 

Så hvis du har rigtig mange bumser, og der tit går betændelser i dem, vil det helt klart anbefales en tur til lægen. Turen til lægen kan aldrig aflyses af en fornuftig grund, da du enten får hjælp mod din akne ellers får du en afklaring. En afklaring er fantastisk at få, for så kan du begynde på din kur mod bumser.

Kategorier: Blog