Fjern bumser med tandpasta

Der er rigtige mange bloggere og andre youtube specialister, der afprøver tandpasta mod bumser. Det er gået meget viralt på det sidste, at man kan bruge en helt ny metode til at fjerne bumser. Tandpasta skulle være nemt for brugerne, og så er det jo en genstand alle besidder, så man behøver ikke gå ud og købe en dyr ny creme.

Et andet plus rigtig mange også nævner, at tandpasta kan fjerne bumser i løbet af natten, så man hurtigst muligt kan få bumsen fjernet, og den næste hverdag eller weekend tur ville blive en leg uden bumser.

Som et resultat på dette, er der rigtige mange der er gået i seng med en klat tandpasta på deres bums, så de forhåbentligt kunne udrydde bumsen eller bumserne over natten. Det store spørgsmål er om dette tandpasta trick overhovedet kan fjerne bumser? Det har vi besluttet her på Kærlighud, at finde frem til.

 

Råd som tandpasta fjerner bumser, er en af flere hurtige tips og tricks, der er kommet frem i de sidste par år. Her er et godt råd: Drop de hurtige tricks!

Hvis disse tricks og tips hjælper mod bumser, ville alle bruge dem. God hudpleje findes ikke i et enkelt husholdnings produkt. En god hudpleje kommer gennem en serie af hudplejeprodukter, hvor man får forskellige effekt stoffer der er med til at fjerne bumser, blandt andet salicylsyre. Disse gode stoffer hjælper tilsammen med at fjerne bumser, og giver derved en skøn hud.

Tandpasta på bums

Hvis man skal fatte sig i korthed er svaret NEJ!! Dette tips eller tricks er en stor myte. Tandpasta hjælper slet ikke mod bumser, faktisk gør det huden udtørret, rød og irriteret. Hvis der er en ting, der skaber bumser, er det irriteret hud, og huden bliver rigtig irriteret efter en nat med tandpasta på. For lige at fjerne misforståelsen, så fører udtørret hud ikke til ren hud. For at huden skal være ren, skal den have vask to gange om dagen, og det skal efterfølges følges op med en god creme. Huden helbreder sig selv, men rensning ved hjælp af ansigtsrens og styrke ved hjælp af creme har den brug for. Hvis den bliver forvirret eller forstyrret kan den ikke helbrede og huden bliver enten skadet eller uren.

Tandpasta bumser

For at fuldstændig afkræfte denne myte, har vi snakket med hudterapeut Madeleine Olsson fra Akademiklinikken i Malmö. Madeleine Olsson fortæller, at der slet ingen tvivl om, hvorvidt tandpasta hjælper mod bumser og urenheder.

Tandpasta som et hudplejeprodukt kommer der intet godt ud af. Tandpasta på huden udtørrer bumsernes overflade, og kan også agere irriterende på huden. Tandpasta mod bumser er en out of date myte, der skaber mere utilfredshed end tilfredshed.

 

I stedet for brug af tandpastaen anbefales et hudplejeprodukt med salicylsyre. Eksempelvis kan denne daglige behandlings produkt: Perfect skin power treat give dig dit daglige salicylsyre. Det skal lige tilføjes, at salicylsyre er fremragende, men det er ikke nok, når hudproblemerne skal bekæmpes. Din hud skal både bruge behandling, pleje og rensning for at opnå den bedste og smukke hud.

Hvorfor tror man tandpasta hjælper mod bumser?

Hvordan er hele denne myte mon startet, der er ingen producenter af tandpasta, læger, hudlæger eller hudterapueter, der anbefaler tandpasta som et bumsemiddel. Alligevel har denne tandpasta myte vokset sig kæmpestor, og har nærmest taget hele hudpleje verden med storm. SÅ hvordan er denne myte kommet frem?

 

Et umiddelbart bud kunne være, at tandpasta indeholder nogle effekter som kan virke bakteriedræbende i munden. Derfor kunne man sige, at det give god mening, hvis det har dræbende bakteriel effekt i munden, har det vel også dræbende effekter mod bumser på huden. Dette passer dog ikke. Tandpasta er produceret specielt til tænderne, derfor indeholder det også nogle ingredienser der ikke fungere positivt på huden.

 

Et andet bud på mytens opstart kunne være det stof, der kaldes triclosan. Dette stof har tandpasta og mange hudplejeprodukter nemlig tilfælles. Stoffet er i begge produkter, men der er stor forskel hvilke indvirkninger det har hver især. I tandpasta er det lavet til at arbejde mod plak, hvorimod i hudpleje produkterne er det der, for at få en længere holdbarhed, så produktet varer længere.

Se her Mads Timmermann stifteren af Danish Skin Care dele hans viden mod tandpasta på bumser:

Mads Timmermann har selv afprøvet myten.

LÆS OM DET HER

Kategorier: Blog